Spa södermalm bastu stockholm

Spa södermalm bastu stockholm På Clarion Hotel Stockholm hittar du Elements Spa, med inspiration från Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora I entrén ingår tillgång till pool, bastu, ångbastu, relax, solterrass, frukt- och te, gym. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. dagspat som finns med tre anläggningar i centrala Stockholm (Södermalm. Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. På Clarion Hotel Stockholm hittar du Elements Spa, med inspiration från Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora I entrén ingår tillgång till pool, bastu, ångbastu, relax, solterrass, frukt- och te, gym.

Elements Spa ligger undangömt på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull. Spa´t lyckas med det svåra att vara en lugn oas – mitt i Södermalms puls. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ång- och torrbastu. Starta gärna med att besöka vårt.

Elements Spa - Clarion Hotel Stockholm | Svenska Spahotell

Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. dagspat som finns med tre anläggningar i centrala Stockholm (Södermalm. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail